Joli Joli Jardin

Het verhaal achter ons eigen kwaliteitslabel

Onder het label ‘Joli Joli Jardin’ brengen Ria, Greta en Nicole Van den Bosch een selectie van de mooiste tuinplanten naar je tuin of terras.

Al meer dan 25 jaar leiden de drie zussen Van den Bosch hun eigen sierplantenbedrijf. Uniek in de sector! Vandaar de drie vrouwen op het label: uit trots op het product en op de ziel van het bedrijf.

Joli Joli Jardin staat voor speciaal geselecteerde soorten en kleuren tuinplanten van premium kwaliteit. Elke plant wordt nauwgezet opgevolgd en verzorgd, van bij het inpotten van de stekken tot aan het volgroeide, sterke eindproduct.  Er gebeurt steeds een laatste kwaliteitscontrole voordat een plant gelabeld wordt en helemaal klaar is om naar de klant te vertrekken.

Daarbij verliest Van den Bosch bloemen & planten het milieu niet uit het oog! Duurzaam ondernemen is voor hen geen ijdel begrip. Zo krijgen de planten slimme gecoate meststoffen mee bij het inpotten, die hun voeding traag en gedoseerd afgeven zodat er een minimum aan uitspoeling is tijdens de kweek. Bovendien wordt het grootste deel van het gietwater weer opgevangen waardoor het merendeel van het water én de uitgespoelde meststoffen hergebruikt kunnen worden. Ziektes op de planten worden zoveel mogelijk voorkomen door sturing van het klimaat in de serres. Waar nodig worden zoveel mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen ingezet.

‘Joli Joli Jardin’ staat voor een uitgebreid assortiment aan tuinplanten in hangpot of terraspot waarin iedereen zijn gading weet te vinden. Elke plant is een fleurige meerwaarde voor je tuin of terras en geeft mits gepaste verzorging lange tijd kleur aan ieder plekje.

Het ‘Joli Joli Jardin’-gamma is verkrijgbaar in de betere tuincentra en bloemenhandel. Een overzicht vind je hier.

Surfinia Joli Joli Jardin in de tuin