Welkom bij Van den Bosch bloemen & planten

waar kwaliteit voorrang krijgt

Sinds de jaren ’60 staat ons bedrijf bekend om haar kwaliteit. Vader Viktor Van den Bosch was gekend om zijn groenten, maar vooral voor de kweek van chrysanten in de periode van Allerheiligen.

In 1976 schakelde hij volledig over naar de teelt van bloemen. Zowel perkplanten in het voorjaar als troschrysanten in het najaar kwamen toen in het aanbod.  Doorheen de jaren groeide het bedrijf van Viktor Van den Bosch steeds verder dankzij de reputatie van kwaliteit. Die kwaliteit wordt nu nog steeds gesmaakt door onze trouwe klanten.

In 1987 richtten wij, dat zijn de zussen Ria, Greta en Nicole Van den Bosch, de huidige bvba Van den Bosch bloemen & planten op. Samen zorgden we voor de uitbreiding van het bedrijf waardoor het assortiment tuinplanten sterk gegroeid is. We blijven telkens opnieuw investeren in vernieuwing van ons assortiment, met het accent steeds op de kwaliteit van onze producten.

Ondertussen heeft ons bedrijf een groot aanbod aan stek- en zaaiperkplanten in verschillende potmaten, gaande van kleine potjes 10.5 cm over hangpotten tot plantenschalen van 30 cm. In de koudere maanden bieden we een ruime keuze aan violen aan in verschillende variëteiten en in verschillende potmaten. En uiteraard staan, de traditie getrouw, ook elk najaar de chrysanten op onze kaart.

Team

de 3 zussen
Team 3 zussen Van den Bosch